Evlilik & Doğum




Evlilikte harita analizinde en önemli evler 5 ila 7. Evlerdir. Tabiki yine Güneş ASC Ay ve venüs yerleşimleride bir o kadar önemlidir.

7. Eve düşen gezegen yerleşimleri ile başlayalım.

7.ev Güneş

📍 Eşiniz itibar sahibi biri olacaktır

📍Yönetici konumunda çalışabilir

7.ev Ay

📍Anne sevgisi ve şefkati arayan bir eşiniz olabilir

📍Ay zararlı evleri yönetiyorsa eşiniz gereğinden fazla kırılgan hassas olabilir

📍Beyaz tenli eş göstergesidir


7.ev Venüs

📍Aşk evliliği göstergesidir

📍Kibar, naif sanatla ilgilenen biri olması olasıdır

7.ev Mars

📍 Eşinizin saldırgan, agresif bir karaktere sahip olabileceğini gösterir, yada fiziksel anlamda oldukça güçlü bir yapısı olacaktır. Mars aynı zamanda yönetici pozisyonunu simgeler. Güneş yönetimin en tepesindeki insanları simgelerken, mars müdür pozisyonu olarak temsili karşımıza çıkar.

     Mars bu noktada evlilik ve insan ilişkilerinde olumsuz kabul edilen Mars baskısına neden olacaktır.

📍 Evliliğiniz ciddi bir tutku ile başlayıp, çeşitli sorunlarla devam edebilir. Olumsuz evleri yöneten Mars, eşten şiddet kıskançlık, baskı görmeyi anlatır.


 7.ev Merkür

📍Entelektüel bir eş verir, eş ile uzun sohbetler, kafa uyumu sağlar. Yine eş gazeteci yazılımcı, haberleşme ile ilgili bir iş yapıyor olabilir. Olumsuz yerleşim alan merkür eş ile iletişim problemleri getirir.

📍  Eşiniz oldukça genç görünen biri olabilir


7.Ev Jüpiter

 📍 Evlenmeden önce birçok ilişki yaşandığını gösterir. Eşiniz oldukça keyifli bir insan olacak, lakin tembelde olabilir.

📍 Eşiniz varlıklı bir insan olabilir, doktut hukukçu, yada bankacı olabilir.

📍 Eşinizin kilo fazlalığı olabilir


7.ev Satürn

📍 Geç bir evlilik olabilir

📍Kendinizden yaşca büyük biri ile evlenebilirsiniz

📍 Evlilikte aşktan önce mantık gelecektir

📍Eşiniz maddi olarak iyi bir aileden gelmeyebilir, fakat mutlaka kendi çabaları ile refaha ulaşmış olacaktır

📍Eşiniz memur, küçük esnaf, yada ileri yaşlarda yönetici olabilir









EŞLER EVLENDİKTEN SONRA NEDEN DEĞİŞİR?

 'Evlendikten sonra çok değiştin lafını kullananlara astrolojik bir açıklama olarak yine 5 ila 7 evleri gösteriyoruz.

  Aşk hanesi 5. Ev aile hanesi ise 7. Evdir. Dolayısıyla kişi evlenmeden önce 5 evlendikten sonra 7. Evinin kimliğini gösterecektir.

   Örnek vermek gerekirse ;

  📍 Mesela 5. Evi başak 7. Evi akrep olan bir insanı değerlendirelim. Bu kişi evlilik öncesinde 'kolay güvenmeyen, pimpirikli, çekimser, eleştirisel birisi olacak, ve çoğu zamanda kendi kalitesinde birini bulamadığı için yalnız kalıcaktır. Ama oldu da evlendi, 7. Evi akrep olan bu kişi evliliğinde aşırı tutkulu, sevdiğini paylaşamayan, kıskanç biri olur. Aşıkken ki o sakin tavrından eser yoktur. Aşk hayatında ne kadar sakin ve pratikse, evlilik hayatında da o kadar yakıp yıkan, inişli çıkışlı biri olmuştur.

 📍 Bir başka örnek ise 5. Ev akrep 7. Ev oğlaktan verelim. Aşıkken 'ben onsuz ölürüm, asla yapamam diyen tutkulu 5. Ev evlendikten sonra oğlak kimliği ile 7. Evde artık kıskanmayı saçma bulan  ve kaybetme korkusu imza ile çoktan bitmiş gitmiş sabit bir şekle bürünür. Yani tabiki hala seviyordur ama sabit bir şekilde.






İLİŞKİ HARİTALARINDA ARANAN UYUM

📌 Eğer bir kişinin Güneş, ay, venüs veya ASC'si partnerin 7. Evine denk geliyorsa bu iki kişi birbirine karşı kuvvetli bir çekim hisseder. 



📌 A kişisinin Güneş, ay ASC, Venüs'ü B kişisinin verteks noktasıyla kavuşuyorsa, kadersel bir bağ hissedilir. 


📌A kişisinin Güneş, ay ASC veya venüsü B kişisinin ay düğümleri ile kavuşuyorsa, ve bu karşılıklı ise kişiler arasında karmik bir bağ oluşur 'Seni bi yerlerden tanıyor gibiyim .. 

GAD' da olan kavuşum geçmiş bağlantıları gösterirken, KAD'da olan kavuşumlar ise kişilerin bu hayatta birbirlerine öğretecekleri şeyler olduğunu gösterir 

📌 A kişisinin kişisel gezegenleri (Güneş, ay, venüs, ASC) B kişisinin neptünü ile kavuşuyorsa masalımsı bir aşk yaşanır. Tabiki karşılıklı kavuşum var ise. Yoksa büyük bir hayal kırıklığı olur. 
Ör; A:nın venüsü neptün ile kavuşsun, B'nin ise neptünü partnerin venüsüne üçgen olsun gibi. 

📌A kişinin venüsü partnerin kişisel gezegenleri ile kavuşuyorsa yine güzel etkide olur. 

📌Kadının ayı'nın erkeğin güneşine kavuşum yapması. 

📌A kişinin Marsı partnerin 5 veya 8. Evine düşüyor ise A kişisi tutku dolu bir çekim hissedecektir, aynı zamanda kadının venüsü ile erkeğin marsının kavuşması veya kadının ayı ile erkeğin marsının kavuşması. 

📌A kişisinin venüsü B'nin plutonu ile açı yapıyorsa aşırı duygular, kıskançlık, sahiplenme getirir. 

📌A ve B'nin kişisel gezegenleri kavuşum yapıyorsa ömürlük bir evlilik getirebilir.. Ör; Venüs /Güneş, Güneş/Ay, Venüs/Venüs gibi 

📌Ay burcunuz karşıdaki insanın 11. Evine düşerse 'ben seni daha önceden tanıyor gibiyim durumu yine yaşanır. 

EVLENECEĞİM KİŞİYİ NERDEN BULACAĞIM? 

Haritada gezegenlere düşen burçlar şekli, düştüğü ev ise alanı gösterir. Örneğin ; venüs oğlak flört etme şeklini, venüs 11 ev ise flört edeceği insanı nerden bulacağı gibi. Alan olarak 11 ev ; İnternet, arkadaş ortamı, veya bizzat arkadaşın kendisi. 

SATÜRN'ÜM 7. EVİMDE NE OLACAK? 

Satürn'ün doğum haritamızda düştüğü ev zorluk çıkaran evlerdir. Çünkü satürn sürekli sorun çıkaran yaşlı bir gezegendir. Satürn bir klasiktir, o gelenek ve görenek sever. 
Örneğin satürn 2. Ev kişiye maddi zorluklar verirken 7. Ev ise evlilik geç evlilik ve mantık evliliği verebilir. Tabi bu her durumda geçerli değil, korkmamak gerek. Harita bizi sadece uyarır. 
Yinede bu kişilere 30'dan sonra evlilik önerilir. 







HARİTADA ÇOCUK SAHİBİ OLMA ALAMETLERİ 

Çocuk yapmak kısmı haritada 5. Evde ele alınır. 5. Eve düşen satürn çocuk konusunda gecikmeler yada az çocuk sayısı ile yorumlanabilir. 5. Evdeki Mars çocuklarla rekabete, satürn çocuğu ağır bir yük görmeye, pluton kürtaja, uranüs planlanmamış hamileliğe, ay ve merkür birden fazla çocuğa, venüs ve Jüpiter çocuklar konusunda talihli olmaya yorumlanır. 




DOĞURGANLIK

Kadının doğurganlığı kendi doğduğu günün ay hali ile bağlantılıdır. Yani yeni ay zamanı mı, dolunay zamanı mı, yoksa balzamik faz mı ne zaman doğduğunu öğrendikten sonra, yine şuan ki zamanda takvimde ayın o hali hangi tarihte ise o gün ve günler şanslı günlerdir Yine o gün biyolojik olarak ta yumurtlama dönemine denk geliyorsa %99.9 diyebiliriz. Haritada Jüpiter transiti var ise Jüpiter 1 yada 5. Evdeyken yine hamile kalma şansı artmaktadır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar