Tarot kartları nasıl temizlenir? Temizliği nasıl yapılır








Kartlarımızı ne zaman temizlemeliyiz?

🎴  Zor geçen bir seans sonrası, olumsuz etki altında kaldıysak

🎴 Başka insanlar kartlarınıza dokunduysa

🎴 Kartlarla bağınızı kaybettiğinizi düşünüyosanız

🎴 Açılımlar yanlış çıkmaya başladıysa, yada verimsiz açılımlar oluyor ise

🎴 Temizlenmesi gerektiğini düşündüğünüz her an, ve her fırsatta





Kartlar nasıl temizlenir?



Meditasyon ile ; Kartları önce büyük arkana sonra küçük arkana olmak üzere tek tek elinize alın. Kartların anlamlarını düşünüp üzerine beyaz bir ışık imgeleyin ve temizlendiğini düşünün.


Temas ile ; Kartları tek tek elinize alın ve kartın anlamlarını düşünüp kartın size söylediklerini dinleyin, anlayın. İşlemi yaparken göz teması kurun.


4 element ile ; Tarot hava, su, ateş, toprak grubu olarak 4 ana element ile gruplara ayrılmıştır. Sizde bundan faydalanarak hava kartlarına temiz hava, tütsü, su kartlarına yağmur sonrası, ateş gruplarına mum ışığı, tütsü, toprak kartlarına ise toprakla bağdaşık ritüeller kullanabilirsiniz


Tuz ile temizleme ; Tarot kartlarını temas etmeyecek şekilde poşet yada streç ile bağlayıp tuz dolu bir ortamda 2-3 gün bekletin. ( Tuz ortamdaki tüm nemi çekeceği için kartları iyi koruyarak yapın)



Dolunay ile temizleme ; Dolunay olan gecelerde istediğiniz herhangi bir şekilde temizlik yapabilirsiniz yada, cam yada balkonda direk ay ışığı alacak şekilde kartlarınızı istifleyebilirsiniz.



Yağmur sonrası ritüel ; Yağmurdan sonra çıkan toprak kokusunda kartlarınızı dinlendirebilir, temizleyebilirsiniz.



quartz taşı ; Bu taş kartlarınızı korumak ve iyi enerji depolamak için kullanılabilir. Temizlik harici özel bir kutuda quartz ile muhafaza edebilir açılımlarda yanında bulundurabilirsiniz.



Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar